AKTUELLT

Vi SolLärare informerar och introducerar gärna också individuellt eller i grupp om Kunskapens Bok och det kostar ingenting. Om du själv är intresserad av Kunskapens Bok eller vill att en grupp ska få en introduktionskonferens kan du kontakta oss.

Om du är intresserad och nyfiken av Kunskapens Bok kan du gratis få ett utdrag ur Kunskapens Bok hemskickat till dig. Det är bara att mejla namn och adress eller höra av dig via telefon.

Om du bara vill fråga något så är det bara att mejla eller höra av dig till oss via telefon. Vi svarar gärna på frågor.


Öppna möten – Introduktionskonferens Kunskapens Bok

  • Datum: 11/11-2021
  • Plats: Härjedalsgatan 11, Vällingby, Stockholm
  • Tid: 18:30 .
  • Fika från 18.00
  • Konferensen är gratis och för de över 18 år.

Hej,

Jag kommer hålla en introduktionskonferens igen med syftet att dela med mig om de erfarenheter och förståelse jag har uppnått utav Kunskapens Boks studieprogram och betydelse för mänskligheten i denna period av uppvaknande och kaos på jorden. Boken ska hjälpa oss att förenas i förståelse kring de tidigare religionerna och heliga böckerna och varför de kom samt hur vi kan förhålla oss till dem idag. Boken är en energifrekvens bok vilket menas att den är laddad med hjälp av en särskilt teknik för att särskilt stimulera ett högre medvetandetillstånd och accelerera din och andras utveckling.

Kunskapens Bok är en energi-frekvens bok som används som en metod att stimulera sin medvetandeutveckling genom att studera Universell Kunskap och attrahera kraftfulla energifrekvenser från högre dimensioner. Kunskapens Bok hjälper dig förstå och att kunna söka och finna svar på de frågor du kan tänkas ha kring din och våran existens tills nu och om framtiden, och tränar dig in i ett konstruktivt agerande utefter denna förståelse.

Jag kommer läsa ett introduktionsmeddelande och skapa en positiv aura och sen ta frågor.

Detta är en möjlighet för er att utforska själva, är ni nyfikna så kom hit, hör budskapet, kunskapen och jag ska göra mitt bästa att besvara frågor.

Varmt välkomna!

Ring mig på 0728588330 så öppnar jag porten!

/Joackim Falk, Sollärare🌞🌌